Ценностите и идеите, зад които стоим

Image
За нас Правото е мисия – да направим света по-добро и сигурно място, където хората да могат да просперират и да се развиват свободно. Тъй като правото и юридическата професия са инструменти на реда, ние вярваме, че с нашите усилия и енергия влагаме нашия скромен принос към посочената висока цел.
В нашата обща практика сме развили множество практически и теоритични умения, най-съществени сред които са структурна организация, креативност, управление и комуникация. Ежедневно полагаме усилия за подобряването на горните.
През изминалите години екипът ни е работил по множество проекти с голям брой международни компании и техните представители от над десет националности. Имаме щастието да се радваме на успешно приключени проекти, а оттам и на плодовито сътрудничество.
Кои сме ние?
Екип от хора с общ светоглед, сплотени около фундаменталното човешко право на справедливост. При нас мъдростта на опита се обединява с импулса на новото начало. Отдадени сме на устойчиво развитие и динамична адаптация към постоянните промени.

АДРЕС

бул. „Христо Смирненски“ № 23, 1164, София
Телефон: +359 2 983 21 87 

НОВИНИ

Абонирайте се за актуални новини, информация за семинари и обучения
© 2018 - 2024. АД Георгиева и Джутев - Всички права запазени.